L’agrupació Mes de Sant Feliu de Guíxols ha enviat una nota de premsa als mitjans de comunicació on critica els pressupostos aprovats en sessió plenària el passat dijous 5 de desembre i per extensió la gestió de l’actual equip de govern.

La nota destaca que el pressupost ” ha vingut extraordinàriament condicionat per l’aprovació al mes de març d’un Pla Econòmic Financer que malauradament per a la ciutat continuarà provocant aquests efectes els propers mesos”.

L’escrit destaca, segons MES, la retallada en inversions per aquest 2020 a la ciutat “segons es llegeix a la memòria d’alcaldia que acompanya el pressupost en el present exercici el govern es veu obligat a retallar en un milió d’euros el que es pot considerar la capacitat d’inversió normal d’una ciutat com Sant Feliu de Guíxols (concretament 948.153 euros)”.

Un altre dels punts on es posa èmfasi és en l’augment en les despeses de personal i l’augment del cost previst en el nou contracte de neteja “augmenta un 12,65 % les despeses de personal del capítol 1 (sous de ministre del govern inclosos). Es a dir augmenta el doble que el conjunt del pressupost (un 6%). També hem sabut que el nou contracte de neteja i recollida de escombraries ens costarà més diners junt amb molts altres serveis”.

Podeu accedir a la nota fent clic en aquest enllaç.