I després

NOTA DE GUÍXOLS X LA INDEPENDÈNCIA

Compartiu aquesta història

Guíxols per la Independència ha fet públic als mitjans que tot i el mal temps, la campanya de “Signa un vot per la Independència” del passat cap de setmana, 22 i 23 de març, “va anar bé”. També mostraven la seva gratitud a totes les persones que es varen acostar a signar, “a les que ja ho han fet, i a aquelles que ho faran, i a tots els apoderats i voluntaris que van fer possible la campanya, així com a l’Ajuntament, membre de l’AMI, que ens ha donat suport”.
Tanmateix, recorden que el dissabte, de 19 a 21 hores, a la Casa Irla, hi haurà també una taula de recollida de signatures que coincidirà amb l’acte, que ja varem anunciar en aquest espai, corresponent al cicle de conferències “El país que volem” que comptarà amb la presència de Jaume Sobrequés, historiador i polític català, i membre de la Comissió dels Vint que va redactar l’avantprojecte de l’Estatut d’Autonomia de Catalunya de 1979, que oferirà un breu simposi sota el títol “Espanya contra Catalunya: una mirada històrica (1714-2014)”. L’acte serà presentat per Xavier Martínez Babón, doctor en Història i Magister en Egiptologia per la Universitat de Tübingen, Alemanya.
També informaven sobre les adhesions dels darrers dies quan subratllaven que “a conseqüència de les declaracions i publicacions en contra de l’Assemblea Nacional Catalana, són molts els catalans i catalanes que ens estan mostrant el seu suport adherint-se a l’ANC i, també Guíxols per la Independència, ha rebut un fort suport dels ganxons i ganxones, superant els 120 membres de ple dret.

 

El més llegit

I després