I després

Nota de Guíxols des del Carrer – “En Comú Podem: Pla Municipal contra la violència masclista (PMVM)”

Compartiu aquesta història

Nota de Guíxols des del Carrer – En Comú Podem: Pla Municipal contra la violència masclista (PMVM)

Sant Feliu de Guíxols registrarà aquest any un augment en els casos de violència masclista, o al menys això és el que es desprèn dels 146 casos que tenim registrats fins al 31 d’octubre. Per altra banda, resulta preocupant que un 52% de les dones que han patit algun tipus de violència no hagin rebut atenció psicològica, com igualment preocupant és que el 49% no hagin tingut tampoc un seguiment. Una altra dada que destaca negativament són els 121 nens i nenes, menors d’edat, que s’han vist afectats per casos de violència de gènere.

La violència masclista representa un greu problema social i polític que cal afrontar amb determinació des de tots els àmbits de l’administració, també des dels ajuntaments. Per això el passat 4 de novembre vam organitzar una jornada per analitzar i debatre sobre la violència de gènere en el nostre municipi.

El nostre grup vol ajudar a la solució d’aquest greu problema amb un Pla Municipal contra la violència masclista (PMVM), que ens hem emplaçat a elaborar en els propers mesos.

Creiem que es una qüestió que hem de tenir en compte totes les persones i que mereix ser tractada amb profunditat als mitjans de comunicació.

Pla Municipal contra la violència masclista (PMVM) de Guíxols des del Carrer – En Comú Podem

 

El més llegit

I després