I després

14 clubs d’arreu de Catalunya participen en la segona regata de Sant Feliu

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge al matí s’ha desenvolupat la segona regata de la lliga de llarga distància en banc fix a Sant Feliu. Hi han participat 14 clubs d’arreu de Catalunya vinguts des de Flix, Deltebre, el Maresme o Cambrils entre d’altres.

La regata d’ahir tenia 4 categories diferents i totes elles havien de completar entorn als 4.000 metres de recorregut.

El club local, el Llops de Mar de Sant Feliu, va participar amb dues embarcacions en dues de les 4 categories disputades aquest diumenge a la platja gran. En la categoria de veterans femenins les dues embarcacions van quedar desenes i onzenes amb un temps de 26 minuts 22 segons i 27 amb 37 per completar els 4.000m del traçat.

En la categoria veterans masculins, les embarcacions de Sant Feliu van quedar en cinquena i en onzena plaça amb un temps de 23 minuts i 38 segons i 25 amb 13 respectivament.

Més enllà dels resultats, el club organitzador es mostra satisfet per com es va desenvolupar la segona regata puntuable per a la lliga catalana de llarga distància. Montse Castelló, membre de la junta del club Llops de Mar de Sant Feliu, es mostra satisfeta per la jornada.

 

És la primera vegada que la nostra ciutat acull una jornada de la lliga catalana després que ja s’havien organitzat altres regates d’exhibició a la mateixa badia de Sant Feliu de Guíxols.

 

El club participarà ara a la tercera jornada prevista a Arenys de Mar.

 

El més llegit

I després