I després

Nota de Guíxols des del Carrer – En Comú Podem: “Aprovada l’ampliació d’horari de la Biblioteca Municipal”

Compartiu aquesta història

Nota de Guíxols des del Carrer – En Comú Podem: “Aprovada l’ampliació d’horari de la Biblioteca Municipal”

Aviat s’obrirà els dilluns, dimecres i divendres al matí

L’últim Ple municipal de Sant Feliu de Guíxols va acordar treballar en un nou d’horari per a la Biblioteca Pública Octavi Viader, donant d’aquesta manera una millor resposta a les necessitats de les persones usuàries.

La proposta, presentada per Guíxols des del Carrer – En Comú Podem, vol que el nou horari garanteixi l’obertura de l’equipament de dilluns a divendres, en franges horàries de matí i tarda, i amb un parell de jornades ininterrompudes al migdia. Es planteja modificar les 34 hores d’obertura setmanals que en l’actualitat té l’equipament per avançar cap a les 40 hores d’obertura, que de mitjana és el que tenen els municipis amb una població al voltant dels 20.000 habitants, com és el cas de Sant Feliu de Guíxols.

La proposta aprovada també recull el compromís d’oferir un horari d’obertura més perllongat en temporada d’exàmens i la instal·lació en el municipi d’alguns expositors amb la finalitat de fomentar la pràctica del intercanvi de llibres (la gent deixa llibres a llocs públics perquè els recullin altres lectors, que després faran el mateix)

El més llegit

I després