Per al proper dissabte, 13 de maig, s’ha organitzat una activitat subaquàtica a través de la qual es fa una crida a aquelles persones que estan tipes de veure escombraries mentre practiquen el busseig,  que estan en contra que el mar sigui un abocador i que creuen que cal actuar.

A  tots els bussejadors participants que s’afegeixin a aquesta acció solidària, que s’emmarca dins les jornades Let’s CleanUp Europe 2017 i compta amb el recolzament de l’Agència de Residus de Catalunya, l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i el centre de busseig SubLimits, se’ls proporcionarà una ampolla gratuïta. Cal portar guants, bossa de malla (si se’n disposa) i ganivet. És necessari disposar de titulació de busseig Open Water o l’equivalent i assegurança de busseig en vigor.

Tots aquells que no bussegin, però que també hi vulguin participar, poden fer-ho en la neteja del tram litoral de Les Planetes i de la Cala Tetuan, per a les quals es posen a disposició dels voluntaris bosses reutilitzables i guants de protecció.

Lloc de trobada: a la platja Racó de Garbí de Sant Feliu de Guíxols (al costat del Palm Beach) a les 10:00 h.

Tota la informació sobre les accions Let’s Clean Up Europe 2017 a http://www.arc.cat/agendalcue