I després

CONCURS DE CARTELLS DE FESTA MAJOR

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha informat que convoca el concurs de cartells de Festa Major 2017 que conté les següents bases:

1) El tema serà lliure, dins naturalment dels motius característics de les festes que es pretén anunciar, i contenint la següent inscripció:

“Festa Major”
“Sant Feliu de Guíxols”
“Del 29 de juliol al 4 d’agost”

2) El Cartell haurà d’estar confeccionat en sentit vertical, 70 cms. d’alçada per 50 d’ample inclosos els marges si els tingués. L’execució serà amb tota la gamma de colors que es consideri. A l’hora de la seva reproducció litogràfica l’Ajuntament ho farà en quadricromia.

3) Els treballs hauran de presentar sense signar i muntats sobre tauler, bastidor o material suficientment resistent per poder ser exposat.

4) El concurs estarà dotat amb un únic premi de 300 €. El premi estarà subjecte a la legislació fiscal vigent, realitzant sobre aquestes quantitats les retencions legals establertes.

5) El cartell premiat passarà a propietat municipal amb tots els drets de lliure reproducció, distribució i comunicació pública, tenint en compte la Llei de la Propietat Intel·lectual.

activitats@guixols.cat

El més llegit

I després