I després

Neix el butlletí “El Safareig” per donar veu i aportar idees per al Barri del Puig

Compartiu aquesta història

El Pla de Barris presenta el butlletí El Safareig . El Pla de Barris del Puig (Projecte d’0Intervenció Integral del Barri del Puig-Eixample de Llevant), junt amb el Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones de Sant Feliu de Guíxols (SIAD) han presentat aquest principi de març el butlletí El Safareig. És un projecte que neix al voltant del taller “Dones en comunicació”, que impulsen aquestes entitats.
L’integren un grup de dones les quals, tal com s’expressa en l’article editorial “volen donar veu a les iniciatives, accions, esdeveniments, inquietuds, problemàtiques i notícies del Puig-Eixample de Llevant”.
Es pretén que la publicació sigui oberta, “on tothom hi pugui aportar visions i idees, i s’hi pugui participar”.
Els dies de redacció i trobada solen ser els dijous a la tarda de 6 a 8 del vespre a les Vetlladores (aula d’informàtica), i també es poden adreçar originals al correu electrònic safareigdelpuig@gmail.com
Aquest primer número incorpora una portada amb la foto guanyadora de la categoria “El barri i les persones”, en el concurs fotogràfic organitzat fa uns mesos. Parla també de dones emprenedores, s’explica el procés de participació ciutadana, es fa un repàs a la memòria històrica i es realitza una entrevista a la presidenta de l’Associació de Veïns del Puig, Dolors Ligero, entre molts altres continguts.
És un butlletí que es pot descarregar d’internet a través de l’adreça www.guixols.cat/web/igualtat-siad.html

El més llegit

I després