I després

Najat El Hachmi Buhhu i La Vella Lola, aquest dissabte a la Casa Irla

Compartiu aquesta història

Aquest dissabate, 14 de maig, a les 18:00 h l’escriptora marroquina Najat El Hachmi Buhhu, (Marroc 1979) serà la convidada del Cicle Literari i Poètic de la Casa Irla

Va néixer al Marroc i als vuit anys se’n va anar a viure amb la seva família a Vic, on ha viscut fins fa poc. És llicenciada en Filologia àrab per la Universitat de Barcelona. Publica assíduament articles a la premsa, i ha col·laborat al programa radiofònic L’oracle, de Xavier Grasset, a

Catalunya Ràdio, i en Júlia en la Onda, el programa de Júlia Otero a Onda Cero. Escriu des dels onze anys, al principi com entreteniment, però poc a poc l’escriptura es va convertir en una via per canalitzar la inquietud de sentir-se part dels llocs i en una manera d’apropar els dos mons als quals es sentia pertànyer. A l’any 2004 publicà el llibre Jo també sóc catalana (Columna).

La seva primera novel·la , L’últim patriarca (Planeta) va rebre el Premi Ramon Llull 2008, ha estat finalista del Prix Méditerranée étranger 2009 i s’ha convertit en èxit de venta des de la publicació.

En l’actualitat esta ultimant la segona i esperada novel·la la qual presentarà a la Casa Irla de Sant Feliu de Guíxols.

Al vespre, a les 22:00h, havaneres i cançó de taverna a càrrec del duet La Vella Lola, format per Marta Bombí i Josep Bergadà que ja són habituals a les vetllades de cançó de taverna de Casa Irla.

Amb un bon sopar o/i una bona copa a la taverna de Cas Romagué, es podrà participar de la seva actuació fent que esdevingui una nit especial i divertida. es veus i la guitarra ens faran un repàs de les havaneres i cançons de taverna més clàssiques, cançons conegudes i cançons desconegudes.

Hi haurà sopar de taverna a Cas Romagué, per reservar taula truqueu al tel. 972.98.38.08

El més llegit

I després