I després

Músics de Sant Feliu de Guíxols interpreten conjuntament “Quan tot s’enlaira”, de Txarango

Estudiants de l'Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols i amants de la música van gravar-se cantant i/o interpretant amb algun instrument el hit de Txarango "Quan tot s'enlaira", una proposta que es va batejar amb el nom de 'Guíxols Music at Home'. Aquest excels vídeo-collage n'és el resultat final.

Compartiu aquesta història

Estudiants de l’Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols i amants de la música van gravar-se cantant i/o interpretant amb algun instrument el hit de Txarango Quan tot s’enlaira, una proposta que es va batejar amb el nom de Guíxols Music at Home. En total en van ser una cinquantena, i en tots els casos es van fer servir recursos casolans per a l’enregistrament, sovint fent ús del mòbil. Després de setmanes de feina, totes les gravacions s’han unit en una sola peça, un únic vídeo-collage amb el so mesclat professionalment i el vídeo muntat excelsament amb l’aparició conscient de tots i cadascun dels participants d’aquesta iniciativa.

Com es pot comprovar reproduint el vídeo, hi van col·laborar guixolencs i guixolenques de totes les edats, que van unir forces per a aquest homentatge. Un homenatge a la societat en general, a l’esforç pel confinament, i amb el fet que -com diu la cançó- “junts, podem arribar més lluny”. El resultat d’una obra coral.

Crèdits de la peça

Enregistrament amb els telèfons mòbils: abril de 2020.
Muntatge: maig/juny 2020.

Idea:
Luis González | Montse Barniol | Núria Cucharero | Pere Carreras

Arranjaments:
Luis González.

Muntatge musical:
Xènia Grabalosa | Xeco de Paula

Muntatge vídeo:
Pere Carreras.

Enviem un agraïment immens a tota la gent que hi ha participat.

El més llegit

I després