I després

El Festival de la Porta Ferrada 2020 estarà dedicat a la memòria de Pau Donés

El Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols dedicarà la seva edició d’aquest 2020 a la memòria del músic Pau Donés, que va morir el dimarts 9 de juny a l’edat de 53 anys víctima del càncer que patia des de 2015, després d’anys de lluita.

Compartiu aquesta història

El Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols dedicarà la seva edició d’aquest 2020 a la memòria del músic Pau Donés, que va morir el dimarts 9 de juny a l’edat de 53 anys víctima del càncer que patia des de 2015, després d’anys de lluita. L’artista va mantenir una intensa relació d’estima cap a Sant Feliu i per aquesta raó, l’Ajuntament de la ciutat i la promotora TheProject, li dedicaran l’edició d’enguany.

El regidor responsable del Festival, Josep Saballs, ha explicat que volen “recordar-lo i honrar-lo en la seva memòria i què millor que amb un festival de música, que la música va ser la seva vida”. El regidor ha afirmat que “en Pau forma part de la història de la ciutat de Sant Feliu, aquí hi té molts amics. Va viure tres anys de la seva adolescència i crec que és just reconèixer tot allò que va aportar al món de la música”. “Un dels seus primers concerts el va fer a la ciutat amb una altra formació”, ha comentat.

Josep Saballs també ha recordat que l’artista va ser present al Porta Ferrada “en dues edicions diferents, l’última el 2017, que va ser molt emotiva”. Aquesta darrera actuació va ser en una vetllada amb el grup ganxó Quercus com a artista convidat, que “es va convertir en una autèntica nit de festa musical plena de complicitats”, destaquen des de TheProject.

El més llegit

I després