I després

Muñoz aposta per ampliar la policia local i crear un equip pedagògic per millor el civisme

Compartiu aquesta història

Ahir els socialistes van explicar les seves propostes en matèria de seguretat i civisme. El PSC creu que la convivència és una riquesa i una necessitat que no es pot perdre i per això creu que cal garantir la seguretat a la ciutat. En aquest sentit aposta per continuar fent creixer la policia de proximitat, que estigui en contacte amb la ciutadania i comerços locals. 

El cap de llista dels socialistes, Josep Melcior Muñoz, aboga per ampliar el nombre d’agents a la plantilla de la policia local, fins on permetin els recursos, i també per traslladar el cos a una nova caserna, ja prevista.

Muñoz, però, posa èmfasi en la necessitat de garantir el civisme a la ciutat. Creu que justament el civisme ajuda a cohesionar la ciutadania. En cas que es detecti accions incíviques, el candidat aposta per crear un equip pedagògic que fomenti les actituds cíviques i a favor de la convivència.

Muñoz considera que la policia garanteix la seguretat mentre que  el civisme és el que garanteix la convivència i la cohesió social.

El més llegit

I després