I després

Motas estudia una tarifa reduïda o gratuïta per la “Montdela” pels majors de 65 anys

Compartiu aquesta història

Durant el seu darrer acte de campanya dimecres al Centre Cívic de Vilartagues, el candidat de Tots per Sant Feliu, Carles Motas va voler posar de manifest la importància de la mobilitat a Sant Feliu de Guíxols.

Davant d’un públic especialment de gent gran, el candidat va explicar que l’Ajuntament fa temps que està estudiant la introducció d’una tarifa reduïda o fins i tot gratuïta pels usuaris majors de 65 anys del bus urbà, conegut com a Montdela. Una nova tarificació que ajudaria a la mobilitat especialment entre Vilartagues i el centre de la ciutat.

Motas ha volgut deixar clar que la mobilitat dins la ciutat és un dels seus eixos programàtics, però també de la seva acció de govern d’aquest últim mandat. 

En aquest sentit ha recordat que fa només uns mesos que han entrat en funcionament dos nous autocars de la Montdela, adaptats a les necessitats dels usuaris del servei.

Tots per Sant Feliu vol continuar treballant en el proper mandat per la construcció de voreres accessibles per les persones amb mobilitat reduïda i també per implementar semàfors amb indicatius acústics o amb veus per tal d’ajudar a moure’s per a la ciutat a persones amb diferents funcionalitats o que puguin tenir problemes a l’hora de circular per la via pública.

Segons la formació la voluntat és trencar les barreres arquitectòniques que impedeixen als ciutadans desenvolupar-se normalment pels carrers de Sant Feliu.

El més llegit

I després