I després

MOVIMENT D´ESQUERRES PRESENTA LLISTA

Compartiu aquesta història

Moviment d’Esquerres (MES) ha presentat aquest dijous, diada de Sant Jordi, al Passeig del Mar la seva candidatura per a les pròximes eleccions municipals. En la nota de la formació destaquen que “cal subratllar “dues coses: la participació per primera vegada a la vida política de molts dels seus membres i el tancament de llista, d´Antoni Juanals, tot un referent al Consistori de la ciutat”. Tot seguit aporten la següent informació sobre els components:

A Pere Albó, que encapçala la llista de Moviment d’Esquerres, l’acompanyaran en els tres primers llocs els següents companys:

Júlia Vendrell, qui ocuparà el segon lloc. Actualment és regidora d’Educació i té una llarga trajectòria dins el món associatiu vinculat a l’educació a la nostra ciutat. Durant aquest mandat ha treballat en la millora de les infraestructures dels centres educatius, en la creació de nous cicles formatius o en la rehabilitació de l’ Escola de Música entre moltes altres gestions.

Josep Albertí, és el tercer de la candidatura i una de les grans novetats d’aquesta llista ja que per primera vegada fa el salt a la política després de més de 30 anys com a activista social. Josep Albertí, informàtic de sistemes de professió, ha estat fins fa pocs dies membre del Comitè Executiu de l’Assemblea Nacional de Catalunya, Fundador de l’Assemblea Nacional de Catalunya de Sant Feliu de Guíxols, Fundador de l’organització Guíxols Decideix i membre destacat en d’altres moltes iniciatives cíviques tant de la ciutat com arreu de Catalunya.

Robert Sánchez, , quart i Director comercial de 3 hotels, dos a Sant Felíu de Guíxols. Malgrat ha nascut a Lyon, és un home integrat a Sant Felíu des de fa més de 25 anys. Inquiet i molt actiu, també per primera vegada fa un salt a la política. Vol participar en la recuperació de la vida econòmica de la ciutat, així com de la seva projecció turística.

Montse Prats , és la cinquena de la llista, comercial de professió, ha estat cofundadora de l´Assemblea Nacional de Catalunya de Sant Feliu de Guíxols i també va participar en l´organització Guíxols Decideix. Ara també ha decidit donar un pas endavant i participar en política.

Pere Moreno, el sisè de la llista, és membre des de fa 12 anys de la Associació de Festes Ganxona/Comissió de Carnaval de Sant Feliu de Guíxols. També participa a la Coral Cypsella del CEM. Per primera vegada, també, es presenta a unes eleccions.

Eva Serrats, la setena de la llista, experta en processos participatius per a que els ciutadans que ho vulguin, puguin entrar a formar part de les decisions. A més, com a arquitecte, coneix molt bé les necessitats urbanístiques de la ciutat.

Xavier Monfort. Vuitè de la llista.Mestre pedagog a Sant Felíu de Guíxols i músic professional, ha decidit també participar en la vida política per primera vegada.

Marc Mayor, Nové de la llista, ha estat militant d´ERC des de 2004-14. Va ésser secretari d’rganització tant d´ERC com de JERC. A nivell regional, va ser secretari d´organització de les JERC i assessor del grup municipal d´ERC a l´Ajuntament de Girona.

Júlia Sousa, Desè de la llista, és periodista i ha estat cap de premsa de la Delegació del Govern a Catalunya, està especialitzada en comunicació política i de crisi. I, per primera vegada també, participa en unes eleccions

Toni García, és el número 11 de la llista, natural d´Linares, Jaén i afincat a Sant Feliu des de fa més de 30 anys. Ha treballat en el món de la construcció

Xavier de Blas, és el President de l´Ampa de l´IES Sant Elm i de l´Ampa de l´Escola de Música.

Anna Bigas, Voluntària a l´Escola d´Adults a les classes d´acollida, ensenyant la llengua i cultura del país. Monitora a l´Escola Taller Les Gavarres.

Martí Vives, Representant a la UGT de Catalunya en diferents organismes, (CTESC, CRL,CCE)

Roser Pla Giribert, Voluntària de l´Associació Nacional de Catalunya a Sant Feliu de Guíxols

Patrícia Redondo, Ganxona des de 2001, nascuda a BCN i voluntària en diferents moviments associatius de la ciutat

Jordi Aguado, Ganxó des de 1989, per primera vegada vol participar a la política perquè defensa aquest projecte

Montse Aguila, Va treballar a l´Hospital Municipal de Sant Feliu de Guíxols, ara és cuidadora de gent gran

Eduardo García, Treballador al comerç de Sant Feliu de Guíxols i persona inquieta pels temes socials

Núria Astor, Ganxona de tota la vida, jubilada de Correus, vol ésser un actiu per la ciutat

AntoniJuanals, Alcalde de Sant Feliu de Guíxols 1990/99, regidor 1983/90 i del 1999/2003.Conseller Comarcal, Diputat a la Diputació de Girona, President de l´Associació per la Formació Continuada per a les Persones Adultes- A.F.O.C.O de Sant Feliu de Guíxols, Membre del Consell de Mobilitat de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

MOVIMENT D’ESQUERRES SANT FELIU DE GUÍXOLS / mesguixols.cat
Per més informació. Júlia Sousa: premsa@mesguixols.cat. @MESGuíxols M: 629 19 64 33

Premeu sobre la foto per ampliar.

MES_FALDILLA


El més llegit

I després