El filòleg i membre de l’ANC Toni Strubell tanca la llista electoral de la CUP de Sant Feliu de Guíxols i ha tramés als mitjans de comunicació una carta personal de suport a la formació que s’estrena a Sant Feliu.
“La CUP de Sant Feliu de Guíxols m’ha proposat de tancar la llista ganxona a les municipals. I ho accepto amb humilitat i amb ganes d’aportar el meu gra de sorra ardenya per ajudar a aconseguir que l’esquerra independentista tingui una bona representació a l’Ajuntament.
Tenim una gran llista. La CUP és un projecte de país absolutament necessari en un temps en què els projectes anquilosats dels partits no poden ser substituïts amb populismes perquè el que necessita la societat és un profund canvi d’orientació i prioritats.
La CUP, amb la seva encomiable trajectòria municipalista, és sens dubte la força que més desinteressadament ha contribuït al Procés que ha de dur a la nostra independència nacional i al nou procés constituent català. Un procés que ha de permetre una societat més justa, més participativa i menys partidista.
Alhora la nostra estimada ciutat –afectada per l’atur, una convivència manifestament millorable, certa inèrcia derrotista i una greu manca d’iniciatives creatives- necessita una força jove capaç de capgirar amb empenta, la nostra realitat quotidiana amb el foment de les idees d’esquerres i aires d’alliberament que portin finalment a una societat nova.
Fer-ho serà seguir en els passos d’aquell gran alcalde progressista i revolucionari que va tenir aquesta ciutat, en Pere Caimó. Amb la llista actual de la CUP, això serà possible”.