I després

MOTAS INVESTIT NOU ALCALDE DE SFG

Compartiu aquesta història

Carles Motas ja és el nou alcalde de Sant Feliu després de la investidura d’aquest dissabte al migdia que el facultava per ostentar el càrrec en els propers quatre anys, facilitat per la coalició acordada entre el partit que lidera (TSF) amb ERC i el PSC.
Motas ve rebre la simbòlica vara de comandament de la ciutat de mans de l’alcalde sortint, Joan Alfons Albó, que passa a encapçalar l’oposició.
La cerimònia d’investidura fou presidida per la mesa d’edat que compartien el regidor de més edat, Francisco Cárdenas, i la regidora més jove, Geòrgia Linares.
En el jurament i prometença preceptiu per poder accedir a l’acta de regidor, es varen fer diversos afegitons, especialment a la qüestió sobiranista, excepte per la banda del PSC, i en les votacions es va invalidar la papereta de la CUP en la qual hi constava una protesta escrita per la impossibilitat de presentar la candidatura d’un immigrant a les llistes.
En l’apartat de parlaments es varen esbossar les intencions de cada formació de cara a la propera legislatura, en les quals no hi varen faltar alguns retrets i comparatives de formacions com el MES, o bé aclariments com el de ERC destinats als qui consideren que no han estat conseqüents amb la seva forma d’actuar a l’hora de plantejar els pactes.
També esperada era la intervenció de Joan Alfons Albó que, després de recordar que era la llista més votada, va enumerar alguns projectes realitzats i va desplegar una relació d’altres previstos que suggeria al nou govern.
Per la seva banda Carles Motas, en el seu discurs institucional, va fer dos apartats destinats a la seva família, als seus referents polítics, va oferir diàleg a tots els grups del consistori, sense exclusió, recalcant que es farà més feina als carrers que no pas als despatxos i que es posa com objectiu principal l’atenció a les persones i la millora de l’economia.
Al final de l’acte va declarar que tot i que s’han traçat tres eixos principals per a l’acció de govern, no hi ha cap delegació confirmada i que el Cartipàs es començarà a discutir i a definir en els propers dies, atès que és una qüestió que no ha estat prioritària a l’hora d’establir el pacte de govern entre les tres formacions.

El més llegit

I després