I després

MOSTRA D’ARRANZ-BRAVO A CD’A

Compartiu aquesta història

El Castell de Benedormiens de Castell d’Aro acull, fins al 16 de setembre d’enguany, l’exposició 2018, amb les creacions pictòriques més recents d’Arranz-Bravo (pdf). La mostra és la quarta de l’any al castell i la sisena del cicle d’exposicions al municipi, que s’estén també al Parc dels Estanys i a la Masia Bas de Platja d’Aro. La mostra està organitzada per la regidoria de Cultura i se’n pot gaudir lliurament, de dimarts a divendres (18-21 h) i els caps de setmana i festius (11-13 h i 18-21 h).

Durant la seva llarga carrera artística Arranz-Bravo ha exposat pintures, dibuixos i escultures a múltiples institucions d’arreu del món com el Museu Reina Sofía de Madrid, Biennal de Venècia, Museu d’Art Modern de São Paulo, Brasil o Palau Robert de Barcelona. Però també ha intervingut en molts altres mitjans: llibres il·lustrats, obres de teatre, pel·lícules i col·laboracions amb poetes. Els seus murals i escultures s’escampen pel paisatge urbà a Barcelona i als seus voltants, i per exemple la seva famosa fàbrica Tipel a Parets del Vallès (en una col·laboració amb Rafael Bartolozzi) s’ha convertit en un emplaçament icònic. Obres públiques més recents com El Pont de la Llibertat i L’Acollidora, es poden veure a L’Hospitalet de Llobregat.

Actualment continua desenvolupant una intensa carrera internacional, com ho mostren les seves exposicions més recents a galeries de Shangai, Nova York, San Francisco o a l’Institut Cervantes de Moscou. L’Ajuntament ha programat per a aquest any quinze exposicions, tretze vinculades a les arts plàstiques i dues més a la cultura popular.

El més llegit

I després