I després

MOSSOS DETENEN AL RESPONSABLE DELS INCENDIS

Compartiu aquesta història

L’Àrea de comunicació de la Policia de la Generalitat ha informat a la nostra emissora que efectius de Mossos d’Esquadra van detenir ahir a la tarda, un home de 23 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Sant Feliu de Guíxols, com a presumpte autor de diversos delictes de danys.

Entre la matinada del 28 de desembre i la matinada de l’1 de gener un desconegut va cremar nou vehicles que estaven estacionats en diferents carrers de la població de Sant Feliu de Guíxols. Com a conseqüència d’aquests incendis, les flames també van afectar alguns edificis provocant danys importants.

Arran aquests fets, els Mossos de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols i la Policia Local de la població van iniciar un dispositiu amb l’objectiu d’esbrinar qui podria ser l’autor dels incendis.

Ahir els agents de la unitat d’investigació de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols van aconseguir identificar i detenir l’autor dels fets. La principal hipòtesi en la qual es basa la investigació és que la crema era selectiva i per motius personals entre el detingut i els propietaris del vehicles.

La nota acaba informant que el detingut, amb antecedents, passarà properament a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols.

El passat dilluns, mentre l’alcalde realitzava una roda de premsa davant de les dependències de la Policia Local, els propietaris dels vehicles cremats, tots súbdits marroquins, declaraven a la comissaria i a la tarda representants de la seva comunitat es reunien amb autoritats i cossos policials, accions que podrien haver ajudat a confirmar la identitat del responsable dels fets.

Sembla ser que els afectats ho atribueixen a una qüestió sentimental, o de gelosia, raonament que caldrà comprovar si es correspon amb la realitat.

El més llegit

I després