I després

Mor Toni Ferrer als 65 anys

Va ser director de l’Escola d’Adults del CFA de Sant Feliu de Guíxols a partir del 1983

Compartiu aquesta història

Text del periodista Josep Andújar

Commoció per la mort d’en Toni Ferrer Vicens, qui fou director de l’Escola d’Adults del CFA (Centre de Formació d’Adults) de Sant Feliu de Guíxols, a l’edat de 65 anys, pocs mesos després de la seva jubilació amb una impecable feina realitzada en el centre des de l’any 1983.

Fill del pintor i cineasta Toni Ferrer Gallego i de la cineasta i documentalista ganxona, Anna Vicens Feliu, va heretar la creativitat dels seus pares a l’hora de fer cinema i ha estat el professor de l’Aula d’Imatge de l’Escola d’Adults, dirigint diverses pel·lícules, alguna de les quals podeu visionar en el Canal Ganxó del YouTube.

Fou un dels primers col·laboradors de Ràdio Juriola, fundador del col·lectiu Peti qui Peti, que programaven concerts i dissenyaven els originals cartells de Festa Major de finals dels 70 i principis dels 80, component del grup musical Narapa Music, creador de continguts, cinema, pel·lícules d’animació, videoclips com el de Quercus i recuperador de les noves ganxoneries amb personatges característics de la ciutat, films com “La Mesquita d’en Salvi”, entre altres activitats creatives, sempre amb el suport de la seva parella, la Judith Albertí, en Dani Serrat, la filla Anna Ferrer Albertí, els pares i els alumnes de l’aula.

Un dels darrers treballs realitzats pel CFA i l’AFOCO (Associació per la Formació Continuada), fou la pel·lícula “Bericarlistes” on donava vida en clau d’humor a diversos textos i creacions desconegudes de Narcís Masferrer, amic de la família, i el passat 13 de juny els alumnes de l’Aula d’Imatge de l’Escola d’Adults li varen dedicar una entranyable pel·lícula on hi varen fer un excel·lent recull de comiat i homenatge per la seva personalitat i dedicació, amb moments molt divertits i emocionants al mateix temps, que podeu visionar clicant aquí.

La vetlla serà avui diumenge de 4 a 8 de la tarda. No es farà cerimònia religiosa ni civil. Properament s’organitzarà un comiat-homenatge a la seva figura.

El més llegit

I després