I després

MOR L’ALEIX, UN NEN DE 9 ANYS DE SFG

Compartiu aquesta història

La mort sobtada del nen de 9 anys, Aleix Martínez Rios, ha suposat un impacte inesperat per a la seva família, el seu entorn així com per a l’Escola de Futbol Sant Feliu, en la qual formava part de la plantilla del Benjamí B de segon any. Precisament l’Aleix fou el “portaveu dels petits” en la intervenció dels jugadors en la presentació de la temporada 2014-2015. El president de l’entitat, Jordi Cambronero lamentava, en declaracions a la nostra emissora la mort del jugador i apuntava que a més del minut de silenci dels partits del cap de setmana ja s’han començat a preveure fórmules per homenatjar al carismàtic jugador benjamí.
En el contacte directe de la nostra emissora amb la família per tal de conèixer les circumstàncies del fatal desenllaç, ens comentaven que ha estat a conseqüència d’una operació d’apendicitis que se li va realitzar el passat mes de desembre i de la qual, aparentment, s’havia recuperat amb tota normalitat. Destaquen que els metges els varen informar que en alguns casos hi ha alguna complicació a posteriori i que el nen la va patir inesperadament amb un problema greu en els budells.
El passat divendres es va sentir indisposat i amb un fort mal de ventre. Els familiars, que compten amb una mútua, el varen portar a la Clínica Bofill de Girona on se li varen realitzar unes analítiques que estaven correctes i es va suposar que podria tractar-se d’una de les clàssiques gastroenteritis i es va decidir alimentar-lo amb sèrum i deixar passar les hores amb un tractament clàssic en aquests casos.
De tornada a Sant Feliu, la situació, lluny de millorar, va anar en augment, no tolerava l’alimentació i els vòmits i diarrees no s’estroncavent, per la qual cosa es va decidir fer un nou trasllat per part de la família a la Clínica Bofill on, en veure que la situació no era la normal es varen realitzar les radiografies, ecografies i les proves necessàries que varen determinar que tenia un problema greu en els budells i es va decidir fer un intent de neteja a través d’una sonda. Poc després va tenir una primera parada cardiorespiratòria, moment en que es va requerir al 061 per procedir a una reanimació i trasllat a l’hospital Josep Trueta on varen continuar les maniobres dels sanitaris durant tres quarts d’hora sense èxit i es va decretar la seva mort.
Els funerals per l’Aleix s’han celebrat aquest dilluns a les 6 de la tarda, on des de les hores prèvies les mostres de condol a la família han estat multitudinàries.

ALEIX_JORDI

 

El més llegit

I després