Des de Esquerra Guíxols s’ha emès un comunicat que diu textualment que “el passat dissabte 18 de setembre Clàudia Fernández i Núñez, militant d’Esquerra Guíxols, va morir sobtadament. Tenia 41 anys, era natural de Montevideo (Uruguai) i portava més de 12 anys vivint a Catalunya.
Poques paraules calen, però en aquests moments tant difícils voldríem expressar el nostre condol a tota la família, amics i coneguts.
La Clàudia a més de militant era secretària de política municipal, cap de llista pel Baix Empordà a les properes eleccions al Parlament, presidenta de la Sectorial Nacional d’Immigració, i membre de nombroses associacions. Era una persona alegre, vitalista i lluitadora; una dona d’idees clares i ganes de contribuir a fer un món més just i millor.
Agraïm les innombrables i càlides mostres de suport rebudes tant per part de membres destacats del partit, d’altres grups polítics, dels mitjans de comunicació local, les diverses associacions, i particulars. Ens deixes i et trobarem a faltar, gràcies per fer-nos millors persones.”

Joan Reyné, president d’Esquerra- Guíxols, feia unes declaracions a la nostra emissora recordant la figura de Claudia Fernández:

[audio:http://www.rsf.fm/audio/joan_reyne.mp3]