I després

ERC de Sant Feliu agraeix les mostres de suport arran de la mort inesperada de la seva militant Clàudia Fernández

Compartiu aquesta història

Des de Esquerra Guíxols s’ha emès un comunicat que diu textualment que “el passat dissabte 18 de setembre Clàudia Fernández i Núñez, militant d’Esquerra Guíxols, va morir sobtadament. Tenia 41 anys, era natural de Montevideo (Uruguai) i portava més de 12 anys vivint a Catalunya.
Poques paraules calen, però en aquests moments tant difícils voldríem expressar el nostre condol a tota la família, amics i coneguts.
La Clàudia a més de militant era secretària de política municipal, cap de llista pel Baix Empordà a les properes eleccions al Parlament, presidenta de la Sectorial Nacional d’Immigració, i membre de nombroses associacions. Era una persona alegre, vitalista i lluitadora; una dona d’idees clares i ganes de contribuir a fer un món més just i millor.
Agraïm les innombrables i càlides mostres de suport rebudes tant per part de membres destacats del partit, d’altres grups polítics, dels mitjans de comunicació local, les diverses associacions, i particulars. Ens deixes i et trobarem a faltar, gràcies per fer-nos millors persones.”

Joan Reyné, president d’Esquerra- Guíxols, feia unes declaracions a la nostra emissora recordant la figura de Claudia Fernández:

[audio:http://www.rsf.fm/audio/joan_reyne.mp3]

El més llegit

I després