I després

Mor el guixolenc Santi Ferran Pascalet, president de l’Associació de Pesca Esportiva

Compartiu aquesta història

La mort de Santi Ferran Pascalet ha causat un fort impacte en el gran cercle d’amics i coneguts que el popularment conegut com en “Santi de la Renault” tenia en el municipi.

Tota una vida com a mà dreta en el negoci d’automoció de la família Donatiu, propietària del l’antic concessionari i taller de la marca Renault (en el garatge Metropol) en el seu temps lliure era un destacat practicant de la pesca esportiva.

En aquest àmbit, fou president de l’Associació Esportiva de Pesca Marítima de Sant Feliu de Guíxols (AEPMSFG), vicepresident de la Federació Catalana de Pesca i responsable de l’Àrea de Mar de la Federació Espanyola de Pesca, al front de les quals, va aconseguir importants campionats a nivell internacional.

Santiago Ferran Pascaletva morir dilluns, 14 de març del 2011, a l’edat de 65 anys, era casat amb Maria Concepció Albó Blanch i pare de dos fills. El seu concorregut funeral s’ha celebrat aquest dimarts a les 10 del matí a l’església parroquial del monestir de Sant Feliu de Guíxols.

El més llegit

I després