I després

Correus reobre l’oficina remodelada del carrer Girona, de SFG, aquest dissabte

Compartiu aquesta història

Com ja veníem anunciant, l’oficina de Correos a Sant Feliu de Guíxols tornarà el proper dissabte a la seva seu del carrer Girona 17, un cop enllestides les obres de reforma.

La companyia postal pública ha invertit 970.000 euros en la rehabilitació, que ha consistit en millorar l’estat de conservació del local, reordenar els 760 m2disponibles i l’adequació de les instal·lacions als nous processos logístics i tecnològics, orientats a millorar l’accessibilitat i la qualitat dels serveis postals.

Les renovades dependències ofereixen als clients un espai modern i alhora funcional on poder realitzar les seves operacions amb més comoditat i agilitat. Correos està à convertint la seva xarxa d’oficines en centres multiservei on, a més dels serveis postals tradicionals, els usuaris podran fer més operacions en menys temps. Des de comprar embalatges ecològics o sobres ja prefranquejats, a recarregar el mòbil, realitzar operacions bancàries amb BanCorreos per tal enviar diners en minuts a qualsevol país del mon, o bé pagar els rebuts del gas, el telèfon o l’electricitat.

Amb aquesta remodelació, Correos millora també les condicions de treball dels empleats i l’organització més eficaç dels processos logístics i les tasques de classificació prèvies a la distribució, la qual cosa afectarà positivament en la puntualitat i regularitat de la correspondència a tot el municipi.

Amb la posada en funcionament d’aquest servei en el seu punt original, es tancarà definitivament la seu provisional que durant més de tres anys ha donat servei a l’Avinguda de Canàries

El més llegit

I després