I després

El grup guixolenc,Back on Time, primer classificat a la 1a fase del Surface Festival

Compartiu aquesta història

El grup guixolenc Back on Time format per Alícia Calzada, Nacho Alonso, Carles Bosch i Carles Calvet, han quedat primers classificats a la primera fase del Surface Festival en l’edició que se celebra a Barcelona.

Surface Festival és un esdeveniment de música en directe que es realitza en tota Europa i que atreu l’interès tant de grups de música i artistes com de la resta d’agents de la indústria musical. L’objectiu del festival no és un altre que el descobrir i promocionar nous talents a les principals ciutats Europees, proporcionant una difusió de les seves diferents propostes musicals a nivell internacional i treballa amb la finalitat de desenvolupar maneres alternatives perquè els grups tinguin una major publicitat i incrementin la seva popularitat.

En el 2011 els esdeveniments es realitzaran en ciutats de tota Europa i el Regne Unit. Surface Festival i els seus sponsors premiaran als grups que arribin a les últimes fases del festival amb tours organitzats per tota Europa, showcases per a la indústria musical, enregistrament i producció del seu material, sessions fotogràfiques professionals, diners en efectiu, equip musical i molt més. Els premis en el 2011 superaran els 120.000 Euros.

El més llegit

I després