El grup guixolenc,Back on Time, primer classificat a la 1a fase del Surface Festival

El grup guixolenc Back on Time format per Alícia Calzada, Nacho Alonso, Carles Bosch i Carles Calvet, han quedat primers classificats a la primera fase del Surface Festival en l’edició que se celebra a Barcelona.

Surface Festival és un esdeveniment de música en directe que es realitza en tota Europa i que atreu l’interès tant de grups de música i artistes com de la resta d’agents de la indústria musical. L’objectiu del festival no és un altre que el descobrir i promocionar nous talents a les principals ciutats Europees, proporcionant una difusió de les seves diferents propostes musicals a nivell internacional i treballa amb la finalitat de desenvolupar maneres alternatives perquè els grups tinguin una major publicitat i incrementin la seva popularitat.

En el 2011 els esdeveniments es realitzaran en ciutats de tota Europa i el Regne Unit. Surface Festival i els seus sponsors premiaran als grups que arribin a les últimes fases del festival amb tours organitzats per tota Europa, showcases per a la indústria musical, enregistrament i producció del seu material, sessions fotogràfiques professionals, diners en efectiu, equip musical i molt més. Els premis en el 2011 superaran els 120.000 Euros.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació