I després

Mor a causa d’un accident de trànsit el perruquer guixolenc Faustí Valls de 86 anys

Compartiu aquesta història

El conegut perruquer guixolenc Faustí Valls Ballester de 86 anys, va morir ahir en un accident de trànsit que es va produir en el terme municipal de Santa Coloma de Farners, després que l’automòbil que conduïa i un altre xoquessin frontalmenta les 14,18 h al quilòmetre 23 de la carretera C-63. Segons les nostres fonts l’altre vehicle va envair el carril contrari.

A banda de la víctima hi viatjava la seva esposa (que fou operada d’urgència i es troba en estat greu) i tres dones més de Sant Feliu, dues de les quals varen ser donades d’alta el mateix dilluns.

Faustí Valls va ser traslladat encara en vida a l’hospital Josep Trueta de Girona sense que els equips mèdic poguessin fer res per reanimar-lo.

L’accident, que podria haver-se originat arran d’un avançament, va provocar que diverses dotacions de Bombers de la Generalitat haguessin de treballar per rescatar d’entre la ferralla a Faustí Valls que conduïa el Volkswagen Passat que es pot observar a la foto del DdG.

El funeral se celebrarà aquest dijous a les 10 del matí a la parròquia del Monestir i fins dimecres no arribarà al tanatori de Sant Feliu.

Faustí Valls fou un dels personatges que aparegueren en el llibre “Gent d’un segle” (Gerard Bussot), editat per l’Arxiu d’Història de la Ciutat que, gentilment, ens ha facilitat l’apunt biogràfic realitzat recentment i que reproduïm a continuació.

 

El més llegit

I després