I després

Molta satisfacció per l’èxit dels Casals Municipals d’aquest estiu

Compartiu aquesta història

■ Les inscripcions als casals han augmentat aquest any un 30% respecte al 2021

 

Aquest divendres acaben els Casals d’Estiu organitzats per l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, que varen batre el rècord d’inscripcions dels darrers 15 anys. Respecte a l’edició del 2021, les inscripcions varen augmentar un 30%.

El regidor de Joventut, David Oliveras, es mostra “molt satisfet” per l’assistència: “ha estat un èxit de participació”, destacant que s’ha donat resposta “a totes les demandes que hi havia per poder inscriure més nens i nenes dins dels casals” i totes les vacants que hi havia s’han omplert.

Oliveras també s’ha mostrat “satisfet per la feina que fan els monitors, les empreses que porten aquests casals i pel treball de l’Àrea de Joventut, que es volca durant l’estiu en el què és tota l’organització”.

El coordinador del Casalet del Gaziel, Arnau Fons, valora molt positivament l’augment de participants, ja que aquest volum alt d’infants “fa que al cap i a la fi s’ho passin tots molt bé quan fem activitats junts o separats”.

Les propostes d’aquest any han estat el Casalet de l’Escola Gaziel, l’esportiu al Pavelló de la Corxera i el de proximitat, a l’Escola Mossèn Baldiri Reixach.

El més llegit

I després