I després

MOCIONS DE GDC PEL PLE MUNICIPAL D’AGOST

Compartiu aquesta història

Guíxols des del Carrer-Entesa ha enviat un escrit als mitjans en el qual explica la moció que presentarà en el pròxim Ple de l’ajuntament de Sant Feliu, que tindrà lloc aquest dijous a les 21 hores, per canviar el pla director del sistema urbanístic costaner en línia amb les reivindicacions de la plataforma SOS Costa Brava.

En aquest escrit destaquen que “està molt bé que la Diputació de Girona i 70 municipis del litoral gironí, entre ells Sant Feliu de Guíxols, promoguin la declaració de la Costa Brava com a espai de Reserva de la Biosfera”. També que “qui sap si aquesta serà l’última de les oportunitats per impulsar mesures efectives de preservació en tot el litoral gironí”.

D’altra banda comparteixen “la preocupació mostrada per la plataforma SOS Costa Brava pel risc que suposa l’execució de tots els projectes urbanístics que avui estan aprovats o en tràmits de ser-ho”.
Per aquesta raó portaran al Ple “una moció on s’insta al Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat a redactar, tramitar i aprovar una modificació de l’actual Pla Director del Sistema Urbanístic Costaner”.
Podeu llegir la nota completa de GDC aquí i la nota de SOS Costa Brava, aquí.

També presentaran una moció sobre un paquet de mesures per fomentar el dret d’accés a l’habitatge a Sant Feliu “seguint l’exemple d’altres municipis” instant el govern municipal “perquè el 30% dels pisos nous tinguin un preu social de lloguer”. Podeu consultar el document complet clicant aquí.

Podeu escoltar el Ple Municipal d’agost d’aquest dijous a les 21 hores al 107.0 de la fm, des de l’aplicació per a mòbils Android que podeu descarregar aquí i des del reproductor del nostre web, aquí.
També accedint a l’apartat “A la carta” un cop finalitzi el Ple clicant aquí.

El més llegit

I després