I després

Mister International Spain 2016 a CPD’A

Compartiu aquesta història

Avui 25 de maig a partir de les 20:00h, Club Golf d’Aro – Mas Nou (Girona), portarà al seu camp els candidats de Mister International Spain.
Aquest certamen de bellesa masculina, ben reconegut tant a nivell nacional com internacional, es celebrarà per primera vegada a Catalunya, concretament a Castell-Platja d’Aro i s’Agaró. Durant tota una setmana els misters interactuaran amb els comerços de la població, que seran l’escenari de les “Fast Tracks”; unes proves que donaran als guanyadors una plaça directa a la semifinal del concurs.
Als candidats els espera tot un dia ple d’activitats: a la tarda, els candidats a Mister Spain seran els protagonistes d’un reportatge fotogràfic amb roba de golf mentre visiten el camp conduint buggies del club. Aquesta activitat és una novetat en aquest tipus de certàmens, ja que és la primera vegada que el concurs trepitjarà els carrers i greens d’un camp de golf. Aquest acte és possible gràcies a l’organització de Club Golf d’Aro – Mas Nou i el suport dels seus col·laboradors habituals.
A partir de les 22h, tots els convidats a l’esdeveniment podran gaudir de la prova del “Fast Track al més elegant” que farà que el guanyador escollit en aquesta prova accedeixi directament a la semifinal de Mister Espanya, augmentant així les seves possibilitat de convertir-se en el gran guanyador a la gala final del dissabte 28 de Maig al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro. Amb aquest nou mister, Espanya ja tindrà al seu respresentant, que debutarà com a imatge del país al certamen mundial de Mister Univers.
A més de la desfilada, que es farà en el marc del camp de golf, els assistents podran gaudir d’una vetllada de gala en un village que combinarà moda i gastronomia amb food trucks, night market i moltes més sorpreses. Les invitacions estan disponibles a la recepció del Club de Golf.

El més llegit

I després