I després

MÉS SOBRE LA PEL.LÍCULA QUE ES FILMA A SFG

Compartiu aquesta història

Fa uns dies varem fer un apunt sobre la pel.lícula que el realitzador i director de cinema rus Aleksandr Manzúrov està rodant a Sant Feliu de Guíxols, en català, que porta per nom “Pedralta”, de la qual ens arriba nova informació.
El rodatge passa en llocs com la famosa roca basculant i també en altres indrets de la ciutat i la platja de Sant Pol. Fora de Sant Feliu es roda en punts com Santa Cristina, Platja d’Aro i també escenes d’interior, a Setcases i el Pirineu.
Unes divuit persones formen part de l’equip de rodatge, moltes d’elles de Sant Petersburg i de Moscou, desplaçades aquí per a la proposta.
La pel.lícula s’estrenarà en català al 2017. Inicialment es plantejava al gener, però probablement s’estrenarà més tard pel fet que primer serà presentada en tres o quatre festivals, subtitulada a l’anglès.
Els actors i actrius que formen part de la producció són Núria Florensa, Yvana Miño, Toni Lluís Reyes i Frank Capdet. Molts d’ells són cares conegudes per alguna sèrie de Televisió de Catalunya. Des de la productora van obrir la possibilitat de fer participar actors de casa nostra, i l’agrupació teatral Benet Escriba hi tindrà representació, entre extres i actors de més rellevància.
La pel.lícula Pedralta és un drama filosòfic sobre la vida i l’amor, en l’estil de thriller místic. Sobre la força de l’ésser humà, sobre les seves possibilitats, sobre l’amor a la llibertat i la independència. L’Ajuntament ha donat suport logístic als responsables perquè puguin realitzar els seus treballs i fa uns dies varen convidar, durant una pausa del rodatge, a l’alcalde, Carles Motas, a la regidora Geòrgia Linares i als mitjans a realitzar una visita i a fer fotografies del rodatge.

 

El més llegit

I després