I després

MÉS OFERTA TURÍSTICA D’ESPORTS A SANT FELIU

Compartiu aquesta història

L’espai web www.guixolsbtt.com ofereix 70 itineraris circulars de cicloturisme, amb inici i final de recorregut a Sant Feliu de Guíxols. El web inclou rutes, punts d’interès i coordenades de localització.
Pel regidor de Turisme, Salvador Calabuig aquesta nova web és “un exemple més de col.laboració amb les entitats ciutadanes, per donar valor a l’experiència turística de la ciutat”
La Colla Bujonis de Sant Feliu de Guíxols, nascuda l’any 2003, i amb múltiples activitats al voltant del cicloturisme, proposa conèixer des de la bicicleta, un seguit d’indrets destacats i característics de l’Ardenya i les Gavarres, mitjançant uns itineraris de mitja jornada, amb diferents nivells d’exigència i dificultat. D’aquesta manera, es presenta al web el primer recull de 70 itineraris circulars de cicloturisme, amb inici i final de recorregut a Sant Feliu de Guíxols.
Cal dir que el nom Bujonis fa referència al paratge i torrent de Bujonis, indret situat a la part alta de Sant Feliu de Guíxols, que esdevé el lloc de trobada habitual d’inici dels itineraris.
Aquesta nova oferta s’afegeix a les de natura com els senders, les vies verdes, la via ferrada i les activitats nàutiques.

El més llegit

I després