I després

ADJUDICATS ELS HORTS SOCIALS DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

L’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, i la regidora d’Acció Social, Laura Serrano, van signar l’adjudicació dels horts socials, junt amb els seus adjudicataris el passat el dimarts 16 de febrer. A la imatge es veuen alguns dels adjudicataris en el moment de la signatura, junt amb les administracions i organismes implicats (Ajuntament, Càritas, Diputació de Girona…)
Els horts socials formen part del programa “Salut i crisi”, de la Diputació de Girona (Dipsalut), i a banda del suport de l’Ajuntament, compta també amb el treball de Càritas. Els horts socials pretenen augmentar el benestar emocional, amb pràctiques d’horta ecològica. Estan assessorats per un tècnic enginyer agrònom, i es fomenten les bones pràctiques de l’agricultura ecològica i dinàmica de persones. Es compta, també, amb el suport tant dels tècnics de Medi Ambient com Serveis Socials de l’Ajuntament guixolenc.
Els horts socials de Sant Feliu de Guíxols, ubicats al carrer de Ramon Llull (rere el col.legi Gaziel) tenen cadascun 50 metres quadrats, i són en total 8 parcel.les, a les quals s’han d’afegir dues més per a joves estudiants de la UEC (Unitat d’Escolarització Compartida).
Segons el contracte signat, els adjudicataris tenen un any de vigència, que es pot anar renovant fins a cinc anys.

El més llegit

I després