I després

Més d’un centenar d’empleats de l’Ajuntament de Sant Feliu continuen treballant des de casa

L’actual funcionament del consistori ganxó, com és lògic, ha canviat molt respecte de fa unes setmanes: ara, l’èmfasi està posat, bàsicament, en l’atenció per telefonia, les reunions telemàtiques i els tràmits en línia. Una nova manera de treballar gràcies a la implicació del personal municipal i a les noves tecnologies.

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols continua operant a un molt alt nivell en temps de coronavirus i de confinament domiciliari. L’actual funcionament, com és lògic, ha canviat molt respecte de fa unes setmanes: ara, l’èmfasi està posat, bàsicament, en l’atenció per telefonia, les reunions telemàtiques i els tràmits en línia.

Si això és possible és gràcies les noves tecnologies, per una banda, i a la implicació del personal municipal, per l’altra. Això és el que ha volgut ressaltar aquest matí el primer tinent d’alcalde del consistori ganxó, Josep M. Muñoz, a l’informatiu matinal diari de Ràdio Sant Feliu sobre les circumstàncies d’excepcionalitat per l’emergència sanitària del coronavirus.

“L’esforç que està realitzant el personal de l’Ajuntament és importantíssim”, ha dit Muñoz. El també regidor de l’àrea de Serveis Econòmics, Organització i Recursos Humans ha explicat que són “més d’un centenar” els treballadors i treballadores que poden “realitzar les seves tasques quotidianes per la via del teletreball”.

A banda, el primer tinent d’alcalde també ha insistit a posar de relleu el pes de les noves tecnologies en moments com la crisi que s’està vivint aquests dies. “D’aquesta crisi n’hem d’aprendre moltes coses; entre d’altres, tenir molt clar que les eines tecnològiques són de gran utilitat”, assegura Muñoz. Si “la capacitat de resposta al funcionament ordinari és realment alta” és gràcies, en part, als “recursos tècnics que hem anat ampliant els últims anys”, sosté el mateix regidor.

En aquest sentit, Josep M. Muñoz ha enviat un agraïment als treballadors consistorials, però també als ciutadans i ciutadanes que estan fent servir les eines disponibles per arribar a l’Ajuntament. “És el moment de deixar clar que no hem aturat la maquinària, ans al contrari: la màquina del consistori està a la vostra disposició per tot allò que creieu oportú”, ha conclòs el primer tinent d’alcalde de Sant Feliu de Guíxols.

El més llegit

I després