I després

Més despatxos per al viver d’empreses de la Cambra de Comerç de Sant Feliu

Compartiu aquesta història

La Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Sant Feliu de Guíxols ha ampliat la capacitat del viver d’empreses que acull la casa Patxot, seu de la corporació, per poder atendre les necessitats dels emprenedors que busquen un despatx per poder començar la seva activitat empresarial. S’ha optimitzat l’espai disponible fet que ha permès crear dos nous despatxos, que a partir d’ara estan disponibles per a aquelles persones que estan pensant en muntar el seu propi negoci o per aquelles empreses en fase de consolidació i que porten menys d’un any en funcionament.

El viver, impulsat conjuntament per la Cambra, la Universitat de Girona i l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, disposa actualment de 8 despatxos, 6 dels quals estan ocupats per empreses creades en els últims mesos i que estan relacionades amb el sector serveis i l’informàtica.

Els espais que la Cambra posa a disposició dels emprenedors, en règim de lloguer, s’ofereixen a unes tarifes més atractives que els preus de mercat actual, ja que estan subvencionades. Els despatxos estan equipats amb ordinador, accés a internet, calefacció/aire condicionat i el preu inclou les despeses de llum i del servei de neteja.

A més de disposar d’un despatx de lloguer, els emprenedors instal·lats al viver ubicat a la Cambra de Comerç de Sant Feliu disposen d’altres espais com ara una sala de reunions i del suport tècnic necessari per tirar endavant el seu negoci i d’accés a serveis comuns com fax, fotocopiadora. L’objectiu de la mesura es fomentar i afavorir el creixement del teixit empresarial de Sant Feliu de Guíxols i els municipis veïns. Les persones interessades en poder accedir a un d’aquests espais, poden demanar més informació a la Cambra.

El més llegit

I després