I després

Més de 4.000 passatgers de creuer arribaran aquesta setmana al port de Palamós

Compartiu aquesta història

Segons informen des de Ports de la Generalitat, aquesta setmana visitaran la vila de Palamós i alguns municipis de les comarques gironines més de 4.000 passatgers de creuer. Aquests turistes vindran a bord dels creuers Island Escape, que ha fet escala avui, el Thomson Destiny, que s’espera el dimecres, 20 de juliol, i el Thomson Dream, previst per al pròxim divendres.
Els darrers anys, l’activitat de creuers s’ha potenciat amb força des de Ports de la Generalitat conjuntament amb l’Ajuntament de Palamós, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, la Cambra de Comerç de Palamós i els operadors portuaris. L’impuls donat en aquest sector ha afavorit el creixement del turisme de creuer, cosa que ha ajudat a dinamitzar el sector turístic, així com a impulsar l’economia en el municipi, en l’àrea d’influència del port i en el territori en general.
El creuer Island Escape ha estat el primer dels tres en arribar aquesta setmana al port Palamós. Així, aquest vaixell ha realitzat avui la seva segona escala de la temporada, tot i que encara n’ha de fer dues més els mesos d’agost i setembre.
Aquest vaixell ha arribat a les 8.00 h procedent del port de Villefranche-sur-Mer, a la Costa Blava francesa, farà una estada de nou hores a Palamós i salparà a les 17.00 h cap a Palma de Mallorca. El creuer Island Escape ha portat avui a Palamós 1.650 passatgers, majoritàriament britànics i irlandesos, i 544 tripulants.
L’Island Escape, amb bandera de Bahames, disposa de 772 camarots, dues piscines, tres restaurants, sis bars, un pub, un teatre, un casino, una discoteca, un spa, un gimnàs, saunes i botigues, entre d’altres.
Pel que fa a característiques tècniques el creuer té una eslora de 185 m, un calat de 7 m, una mànega de 30,5 m i un registre brut de 40.171 tones.
El creuer Island Escape és propietat de la naviliera Thomson Cruises, companyia que opera en el mercat britànic. Aquest creuer, però, manté la seva marca Island Cruises i conserva el seu nom Island Escape. Actualment, la companyia Thomson Cruises disposa d’una flota de cinc vaixells: Island Escape,Thomson Dream, Thomson Destiny, Thomson Celebration i Thomson Spirit.

El més llegit

I després