I després

Més de 15.000 persones a l’Idilic Festival de Sant Feliu de Guíxols en la seva segona edició

L’esdeveniment musical que s’ha dut a terme durant dos dies, ha estrenat nova distribució al Guíxols Arena, zona gastronòmica i un segon escenari electrònic

Compartiu aquesta història

L’Idilic Festival tanca la seva segona edició revalidant l’èxit de la primera. Més de quinze mil persones, en rotació els dos dies, han gaudit de la nova distribució al Guíxols Arena, de la zona gastronòmica, del segon escenari electrònic i sobretot de les actuacions de Paula Mattheus, Pol Granch, Iñigo Quintero, Malmö 040, Ana Mena, Álvaro De Luna, La Fiesta Bresh, Morochos, Suu, Depol, La Oreja De Van Gogh, Nil Moliner, Dani Fernández i la closing party de Juanpa Claret.

Des de l’Ajuntament consideren que “aquesta nova proposta es projecta d’una forma extraordinària i es pot dir que es consolida en el seu segon any de vida, amb una gran projecció mediàtica”. Ho explica el regidor del Porta Ferrada, Josep Saballs.

Saballs destaca “la capacitat d’atracció de públic d’arreu de Catalunya i l’estat”.

Dan Hammond, director de l’Idilic afirma que “amb només dues edicions, el Festival ja ha demostrat que ha arribat per quedar-se gràcies a l’equip que amb esforç, il·lusió i ambició continuarà treballant per millorar l’esdeveniment musical.

Idilic Festival és organitzat per Here comes the sound, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, la Diputació de Girona, i compta amb diferents patrocinadors.

Tot l’equip comença ja a preparar la tercera edició del proper 2025 que promet ser encara més espectacular.

El més llegit

I després