I després

El 62 Festival de la Porta Ferrada presenta noves incorporacions

Suzanne Vega, Umberto Tozzi, Maria del Mar Bonet i la companyia de dansa de Nacho Duato se sumen a un dels esdeveniments culturals més emblemàtics de la Costa Brava

Compartiu aquesta història

El Festival de la Porta Ferrada, un dels esdeveniments culturals més emblemàtics de la Costa Brava, anuncia noves incorporacions al cartell de la seva edició 62.

En primer lloc, la prestigiosa companyia de dansa de Nacho Duato, que farà la presentació en exclusiva a Catalunya el 5 d’agost a l’Espai Port, ens oferirà les seves captivadores coreografies que han estat aclamades internacionalment. La companyia de Duato destaca per la seva combinació de tècnica impecable i una profunditat emocional que deixa el públic fascinat.

També s’anuncia l’arribada d’Umberto Tozzi amb la seva gira de comiat dels escenaris, al que serà el seu únic concert al territori, el 16 d’agost al Guíxols Arena. La icona del pop italià ha conquerit cors arreu del món amb els seus èxits eterns.

Des de Mallorca, la reconeguda cantautora Maria del Mar Bonet, actuarà el 9 d’agost a l’Espai Port. La seva inconfusible veu amb cançons plenes de poesia i sentiment. Bonet, amb una carrera que abasta més de cinc dècades, és una figura clau de la música mediterrània.

Finalment, la mítica Suzanne Vega, una de les artistes més influents del folk-rock contemporani, estarà en concert el 28 de juliol al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Vega oferirà una actuació íntima i commovedora que segurament serà un dels punts àlgids del festival, en un altra cita exclusiva a Catalunya.

Podeu adquirir les entrades a portaferrada.cat

El més llegit

I després