Més dades del Thyssen i continuació de Piqueras i Pallí

‘Paisatges de llum, paisatges de somni. De Gauguin a Delvaux. Col·lecció Carmen Thyssen’ s’ha confirmat com l’exposició d’aquest estiu a la Costa Brava després que hagi arribat als 22.000 visitants tot just començar el mes de setembre. El rècord d’afluència ha estat de 555 visitants en una sola jornada, tot i que el promig diari ronda els 400 assistents. Un dels èxits de la mostra és l’acceptació que ha tingut per part d’un públic ampli i així ho indica el gran nombre de visites familiars. També ho testimonien els comentaris i les opinions a les pàgines del llibre de visites que acaba d’estrenar el quart volum, i que és a disposició dels assistents a l’entrada de l’exposició.  L’Oficina de Turisme gestiona les visites guiades i el 10 de setembre, a les 12 del migdia, hi haurà una visita comentada a càrrec de la comissària de l’exposició,  Pilar Giró.

D’aqui a dues setmanes començaran les activitats educatives amb un programa didàctic específic  per a escolars de totes les edats.

‘Paisatges de llum, paisatges de somni. De Gauguin a Delvaux. Col·lecció Carmen Thyssen’ és una exhibició improrrogable, i serà al Palau de l’Abat fins el 7 d’octubre. A partir d’aleshores, els cinquanta-tres quadres de l’exposició seran retornats al seu lloc de procedència: el museu Thyssen-Bornemisza de Madrid, el museu Carmen Thyssen de Màlaga i el Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC).

 

Continuen les exposicions de Piqueras i Pallí.

Com apuntàvem abans l’exposició conformada pert obres de la Col·lecció Carmen ThyssenThyssen, tancarà el dia 7 d’ocubre però, les dels artistes locals, Carles piqueras i Àlex Pallí encara continuaran al Monestir fins el 21 i 31 d’octubre respectivament. A més, aquests dies s’està exposant a l’Ajuntament una retrospectiva d’homenatge al desaparegut Robert Manera entre altres..

Per tant, estem gaudint d’una temporada molt especial pel què fa a l’art a casa nostra amb la possibilitat de seguir les evolucions dels pintors locals amb manifestacions artístiques diferents que estan tenint una important repercussió entre els vilatans i visitants que, segurament, tindrà continuïtat amb altres convidats el proper estiu.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació