I després

Més dades del Thyssen i continuació de Piqueras i Pallí

Compartiu aquesta història

‘Paisatges de llum, paisatges de somni. De Gauguin a Delvaux. Col·lecció Carmen Thyssen’ s’ha confirmat com l’exposició d’aquest estiu a la Costa Brava després que hagi arribat als 22.000 visitants tot just començar el mes de setembre. El rècord d’afluència ha estat de 555 visitants en una sola jornada, tot i que el promig diari ronda els 400 assistents. Un dels èxits de la mostra és l’acceptació que ha tingut per part d’un públic ampli i així ho indica el gran nombre de visites familiars. També ho testimonien els comentaris i les opinions a les pàgines del llibre de visites que acaba d’estrenar el quart volum, i que és a disposició dels assistents a l’entrada de l’exposició. L’Oficina de Turisme gestiona les visites guiades i el 10 de setembre, a les 12 del migdia, hi haurà una visita comentada a càrrec de la comissària de l’exposició, Pilar Giró.

D’aqui a dues setmanes començaran les activitats educatives amb un programa didàctic específic per a escolars de totes les edats.

‘Paisatges de llum, paisatges de somni. De Gauguin a Delvaux. Col·lecció Carmen Thyssen’ és una exhibició improrrogable, i serà al Palau de l’Abat fins el 7 d’octubre. A partir d’aleshores, els cinquanta-tres quadres de l’exposició seran retornats al seu lloc de procedència: el museu Thyssen-Bornemisza de Madrid, el museu Carmen Thyssen de Màlaga i el Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC).

 

Continuen les exposicions de Piqueras i Pallí.

Com apuntàvem abans l’exposició conformada pert obres de la Col·lecció Carmen ThyssenThyssen, tancarà el dia 7 d’ocubre però, les dels artistes locals, Carles piqueras i Àlex Pallí encara continuaran al Monestir fins el 21 i 31 d’octubre respectivament. A més, aquests dies s’està exposant a l’Ajuntament una retrospectiva d’homenatge al desaparegut Robert Manera entre altres..

Per tant, estem gaudint d’una temporada molt especial pel què fa a l’art a casa nostra amb la possibilitat de seguir les evolucions dels pintors locals amb manifestacions artístiques diferents que estan tenint una important repercussió entre els vilatans i visitants que, segurament, tindrà continuïtat amb altres convidats el proper estiu.

El més llegit

I després