I després

Josep Albertí, Marxa de Torxes i manifestació de l’11S

Compartiu aquesta història

Aquest dilluns, per segon any consecutiu, se celebrarà a Sant Feliu, la Marxa de Torxes prèvia a la Diada Nacional de Catalunya amb venda de torxes al Salvament a les 9 i sortida a les 10. Aquests i altres actes escalfen motors davant de la multitudinària marxa sobre Barcelona de dimarts.

Quant a la marxa de torxes, l’impulsor de Guíxols per la Independència i membre del secretariat de l’Assemblea Nacional Catalana, Josep Albertí, comentava a la nostra emissora que s’aprofitarà l’acte per fer la presentació de la pancarta que anirà al frontis de la delegació guixolenca a Barcelona dissenyada a partir del lema de la manifestació: “Catalunya Nou Estat d’Europa” a la qual acompanyarà la bandera del municipi, cedida als representants ganxons per l’Ajuntament de Sant Feliu.

Albertí declarava que els organitzadors es trobaven superats per la participació atès que estaven acabant d’omplir el vuitè autocar i que, segurament, n’omplirien un novè però que ja no hi havia vehicles disponibles, una quantitat que contrastava amb els tres que varen omplir en la darrera manifestació del 10 de juliol .

També aprofitava l’avinentesa per recordar que els autocars sortiran de l’estació d’autobusos del carrer Enamorats, on es concentraran a les 2, que cal portar aigua i alguna cosa de menjar atès que la jornada serà llarga i es preveu que calorosa.

Quant a l’arribada i tornada, puntualitzava que els autocars quedaran aparcats en el mateix lloc on parin a Barcelona i cal anotar el carrer i número de casa per la tornada així com tenir compte dels companys dels seients immediats per tal de fer un recompte final i que ningú no es quedi fora a l’hora de la tornada.

Finalment, es mostrava satisfet per la cobertura informativa que els grans mitjans com TV3 faran de la manifestació i instava als participants a aconseguir la papereta verda de la votació simbòlica que es farà a les portes del Parlament de Catalunya quan siguin rebuts per la seva presidenta i que es poden trobar als diaris El Punt Avui i Ara. També aconsella que no es respongui a possibles provocacions d’elements aliens a la manifestació.

 

El més llegit

I després