I després

Mercadona respon a la notícia de RSF i diu que mai no s’ha plantejat la seva continuïtat

Compartiu aquesta història

El cap de comunicació de l’empresa Mercadona i la direcció de Catalunya s’ha adreçat a la nostra emissora, per diverses vies, per tal de fer avinent que l’empresa mai no ha expressat que es plantegés la continuïtat del seu supermercat de la carretera de Palamós a Sant Feliu de Guíxols, tal i com havíem informat i, que el fet de demanar a l’Ajuntament un canvi en els accessos al seu aparcament, només respon a una proposta de millora.

Aquesta és una rèplica a la notícia publicada aquest dilluns en el nostre web on comentàvem que els resultats no responien a les expectatives, a la qual cosa l’empresa respon que ells no han fet públics aquests resultats però també se’ls ha respost que les nostres fonts d’informació apunten al que conté l’article.

Dit això, no tenim cap inconvenient a fer prevaler la informació oficial de l’empresa per tal de no crear dubtes ni cap mena de perjudici i retirem sense problema aquesta part de la informació.

En el mateix article, s’informava que l’empresa ha consultat a l’Ajuntament sobre la possibilitat de facilitar l’accés al seu aparcament tot modificant la senyalització del carrer Bourg de Péage (tornant a la situació prèvia a l’obertura de la Ronda Joan Casas) i reconvertir-lo en un vial de dues direccions per tal que es pugui accedir directament des de la carretera de Palamós sense haver de voltar obligatòriament pel carrer Bailén.

Els responsables polítics varen traslladar la petició als tècnics de l’Àrea de Vialitat que varen emetre un informe desfavorable atès que d’entrada s’eliminaven, només en el tram que va fins el carrer Gravina, 26 aparcaments. A més, les cues de vehicles que es formen al semàfor per sortir de Sant Feliu, impediria el gir a l’esquerra per accedir a l’aparcament i, a més, podrien provocar embussos que complicarien el trànsit a la zona.

Fons municipals consultades han declarat que s’ho han mirat amb bons ulls (recordem que Mercadona va fer importants aportacions, fa poc més de quatre anys, per a la construcció del Parc de Miquel Murlà entre altres).

El més llegit

I després