I després

Matthew Paul Butler + Desert Inn, Palm Spring, nit barbuda amb folk i blues americà, Nova activitat de Mascanada 6 per aquest dijous 19 de maig

Compartiu aquesta història

L’entitat Mascanada 6 presenta una nova activitat per aquest dijous dia 19 de maig a les 20,00h, a través de la nova programació cultural dels MicroCicles de l’Ermita de Sant Amanç. Es tracta Matthew Paul Butler + Desert Inn, Palm Spring, ‘La nit dels barbuts’.

Matthew Paul Butler, nascut a Durham (North Carolina, USA), va créixer entre la República Democràtica del Congo i els Estats Units, i com a fill d’un predicador, la música que escoltava era un acte conscient de rebel·lió. En Matthew s’ha deslliurat en certa manera de la seva joventut de música a les esglésies, però hi ha una similitud òbvia entre el treball del seu pare com a ministre i el seu com a cantautor.

Dessert Inn, Palm Spring, un grup de Sant Feliu de Guíxols, recrea el folk, el country i el blues americà dels anys trenta fins a l’actualitat, amb un so acústic i ideal per a petits formats, amb guitarra, contrabaix, algun banjo, alguna mandolina i dues o tres veus.

Venda d’entrades a mascanada6.com

Donació: 8,00 € (associats 6,00 € i menors de 13 anys gratuït).

El més llegit

I després