I després

Maria Arnal i Marcel Bagés s’afegeixen al cartell del 59è Festival de la Porta Ferrada

El duet barceloní de 'pop mutant' actuarà a l'escenari del Guíxols Arena el 17 d'agost, un concert amb què presentaran el seu nou CD 'Clamor' (Fina Estampa, 2021).

Compartiu aquesta història

El 59è Festival de la Porta Ferrada suma una nova actuació a la seva agenda de concerts. Es tracta del duet barceloní Maria Arnal i Marcel Bagés, que actuarà a l’escenari ubicat al Guíxols Arena el 17 d’agost de 2021. La parella de músics acaba d’estrenar el seu segon àlbum, Clamor (Fina Estampa, 2021), i el presentarà a la població guixolenca al cor de l’estiu. Maria Arnal, a la veu, i Marcel Bagés, a la guitarra, es mouen per allò que ells mateixos anomenen ‘pop mutant‘, amb elements contemporanis, pinzellades tradicionals i estructures experimentals, i fins i tot amb essència de cobla, en alguns dels temes.


El duet porta més de sis anys a la primera línia del panorama musical nacional, i els últims anys, a més, també han agafat una gran embranzida a nivell internacional. La gira que van fer el 2019, per exemple, va incloure actuacions a Nova York, Madrid, Moscou i Lima, entre d’altres. Concerts als quals Arnal i Bagés arribaven amb el cartell d’entrades exhaurides.

El nou treball enregistrat dels barcelonins, Clamor, brilla per un nivell musical excels amb noves sonoritats i una genuïtat inconfusible. Fet públic fa menys de dues setmanes, el disc inclou un punt de mística medieval, intel·ligència artificial, veus animals i fins i tot apocalipsi. Un treball que es podrà veure plasmat la zona esportiva de Vilartagues el dimarts, 17 d’agost.

?️ Compra entrades per al concert de Maria Arnal i Marcel Bagés

Consulta tot el cartell de la 59a edició del Festival de la Porta Ferrada (estiu de 2021)

El més llegit

I després