El 59è Festival de la Porta Ferrada suma una nova actuació a la seva agenda de concerts. Es tracta del duet barceloní Maria Arnal i Marcel Bagés, que actuarà a l’escenari ubicat al Guíxols Arena el 17 d’agost de 2021. La parella de músics acaba d’estrenar el seu segon àlbum, Clamor (Fina Estampa, 2021), i el presentarà a la població guixolenca al cor de l’estiu. Maria Arnal, a la veu, i Marcel Bagés, a la guitarra, es mouen per allò que ells mateixos anomenen ‘pop mutant‘, amb elements contemporanis, pinzellades tradicionals i estructures experimentals, i fins i tot amb essència de cobla, en alguns dels temes.


El duet porta més de sis anys a la primera línia del panorama musical nacional, i els últims anys, a més, també han agafat una gran embranzida a nivell internacional. La gira que van fer el 2019, per exemple, va incloure actuacions a Nova York, Madrid, Moscou i Lima, entre d’altres. Concerts als quals Arnal i Bagés arribaven amb el cartell d’entrades exhaurides.

El nou treball enregistrat dels barcelonins, Clamor, brilla per un nivell musical excels amb noves sonoritats i una genuïtat inconfusible. Fet públic fa menys de dues setmanes, el disc inclou un punt de mística medieval, intel·ligència artificial, veus animals i fins i tot apocalipsi. Un treball que es podrà veure plasmat la zona esportiva de Vilartagues el dimarts, 17 d’agost.

?️ Compra entrades per al concert de Maria Arnal i Marcel Bagés

Consulta tot el cartell de la 59a edició del Festival de la Porta Ferrada (estiu de 2021)