I després

MARC GASCONS, NOU RESTAURANT A BCN

Compartiu aquesta història

El restaurador ganxó, Marc Gascons, obre un nou restaurant a Barcelona, en una de les plantes del nou l’hotel de cint estrelles “The Serras” que la família Serra ha impulsat de la mà de l’empresari Jordi Serra, tot invertint uns 13 milions d’euros en la remodelació de l’edifici i construcció de l’hotel, ubicat al passeig Colom, amb vistes a la façana marítima, informa l’ACN.
L’edifici, declarat bé cultural, és un immoble típic del classicisme romàntic. Jordi Serra, empresari del sector de les tecnologies, ha volgut fer un hotel d’estil exclusiu i de luxe agafant el millor de cada un dels hotels on s’ha allotjat en el seus viatges arreu del món. L’hotel té 30 habitacions, de les quals onze, amb vistes al mar, són suites.
A l’hotel hi haurà dos restaurants. Un a la planta, dirigit pel restaurador Marc Gascons, amb una estrella Michelin en el seu restaurant d’Els Tinars a Llagostera, que oferirà una línia de cuina basada en la dieta mediterrània, catalana, fresca, jove i informal, tal i com descriu la mateixa família Serra.
L’altre restaurant, ubicat a la terrassa de l’establiment, sota el nom ‘The Rooftop’, oferirà una cuina amb una bona relació qualitat preu. A més, a la primera planta hi haurà el bar ‘Le Nine’, conceptualment amb una línia tradicional anglesa i que la direcció de l’hotel vol que sigui a més d’un espai agradable un lloc ”ideal” per a presentacions, esdeveniments i festes privades.
En cada una de les 30 habitacions de l’hotel ‘The Serras’ el llit és de la marca Hypnos, un moble fet a mà al Regne Unit i proveïdor oficial de la família real britànica des del 1929.
L’hotel estarà codirigit per Antonio Bignone i Ona Matas, amb una dilatada experiència en la direcció d’establiments hotelers de luxe de la capital anglesa.
L’arquitecte de l’edifici, Francesc Daniel Molina, va ser el mateix que va projectar la plaça Reial, i a la façana es poden veure elements decoratius basats en la terracota, així com revestiments originals de frescos i estucs.

El més llegit

I després