El jove ganxó Marc Fernández ha estat nominat als Premis Vlogger, el primer esdeveniment on es premiarà als millors i més valents Vloggers, gent anònima que fa vídeos on expressen la seva opinió, suggeriments, etc.
Internet alberga creativitat i el talent i dins de tota la varietat de formats que existeixen, el que cada vegada té major repercussió són els videoblogs o vlogs. Aquests videos, al principi de gent anònima que expressa la seva opinió, suggeriments i recomanacions sobre diferents temes a través de plataformes com YouTube, estan creixent i molts dels seus creadors han acabat convertint-se en líders de masses.
En Marc, va formar part de la nostra escola de Ràdio a través del col.lectiu de joves del Projecte Garbí d’escolarització compartida institut/empreses (IES Sant Feliu-Ràdio Sant Feliu) on va mostrar les seves habilitats en el domini de la fotografia, el vídeo i les xarxes socials.
Fa un parell d’anys, quan en tenia 17, va publicar el seu primer blog com un  simple entreteniment on s’hi varen anar afegint adeptes i figurants, fins que va obrir un canal particular al YouTube al qual ja s’hi ha afegit 13.413 seguidors, i es comptabilitzen més d’1.645.000 visualitzacions.
Els continguts continuen essent reflexions i imitacions, paròdies de les estrelles del pop on adapta gestos i lletres, en clau d’humor que enganxa als joves, que l’estan convertint en un fenomen social entre els adolescents.
El 29 de gener se celebrarà l’esdeveniment, a l’edifici Caixaforum Madrid. Premis Vlogger ha desenvolupat una plataforma web oberta, per fer còmplice a tothom. Els participants podran pujar la seva candidatura i promocionar-la. Les deu categories disponibles són: bellesa, moda, fitness, cuina, negocis, manualitats, gamers, entreteniment, viatges i internacional.
Les candidatures estan obertes al públic perquè es pugui votar i romandran així fins al 10 de gener, quan es triarà als cinc finalistes de cada categoria. La selecció d’aquests 5 vloggers es durà a terme de la següent manera: tres d’ells seran els que més votacions hagin rebut a través del portal web i altres dos seran triats pel jurat. Posteriorment es publicaran els finalistes i hi haurà una votació especial que al costat de la nota de jurat, formaran els guanyadors d’aquesta primera edició. El jurat dels Premis Vlogger està format per Susi Diaz (jurat de Top Xef), Lewis Amarante (maquillador oficial de Max Factor), Nacho Medina (creador de Frank de la Jungla) i José María Moreno (Director general de AEVI).
Per donar el vostre recolzament a en Marc tan sols heu d’entrar a l’enllaç http://www.premiosvlogger.com/pages/candidatos_ficha/25046/6 i donar-li el vostre vot.
Si us ve de gust hi podeu contactar i comprovareu que aquest noi tant tímid en persona es transforma, en tots els sentits, davant de la seva càmera que conté en el seu interior totes les possibilitats que ben segur que li depara el futur.
Si teniu curiositat entreu al blog: https://www.youtube.com/user/MarcVlogTV