I després

MARATÓ I CITES ESPORTIVES 2014

Compartiu aquesta història

Amb motiu de la celebració, el proper cap de setmana, de la Marató de les Vies Verdes, estirem del fil per tal d’establir un primer calendari bàsic d’esdeveniments esportius programats fins la data pel Servei Municipal d’Esports de Sant Feliu i per diverses entitats esportives i de lleure de la ciutat, de les quals destaquem les següents:.

MARATÓ DE LES VIES VERDES: que se celebra aquest dissabte. Amb final al KM-0 de la Via Verda al port de Sant Feliu. L’any passat, amb 700 participants, es va celebrar en dues distàncies (Girona 42 km i Llagostera 21 km) i enguany es farà amb 4 sortides simultànies a les 9 del matí amb la incorporació de Cassà de la Selva (30 Km i), Castell d’Aro (10 km) i 1.500 participants. Des de les 9 del matí, activitats a la zona del Tinglado amb participació de voluntaris ganxons.

VIA FERRADA: L’èxit després de la reobertura durant el 2013 ha fet plantejar una ampliació que requeria un estudi geològic previ de les roques que l’han de sustentar, que ha donat un resultat positiu i s’ha encarregat el projecte executiu que haurà d’aprovar Costes. Començarà, doncs, a la Cala Jonca, arribarà a la Cala del Molí, comptarà amb uns ponts espectaculars l’accés únic a una cala i tindrà un cost total de 25.000 euros.

CAMPIONAT D’ESPANYA DE TWIRLING: Aquesta modalitat coreogràfica i de precisió amb un bastó (que solen portar les majorettes) compta amb un dels clubs amb més participants de l’Estat a Sant Feliu des de fa 3 anys. El pavelló de La Corxera acollirà els dies 29 i 30 de març la prova prèvia a l’europeu amb prop de 200 participants.

DUATLÓ DE MUNTANYA: Serà una nova prova que organitzen conjuntament l’Aquàtic Club Xaloc de SFG i Matxacuca de Santa Cristina d’Aro durant el diumenge, 30 de març, que transcorrerà per la zona de muntanya prop del pavelló Carles Nadal de Vilartagues amb uns 200 participants.

TRAILWALKER INTERMON OXFAM: Amb sortida a Olot i arribada al port de Sant Feliu a través de la Via Verda, se celebrarà els dies 26 i 27 d’abril i que ja compta amb 274 equips inscrits.

TRIATLÓ I TRIATLÓ INFANTIL: El mes de maig el Triatló arriba al seu 25è aniversari i com a novetat, organitzarà un triatló infantil paral·lel que confien que també tindrà una gran participació.

CAMPIONAT DE CATALUNYA D’IMATGES SUBMARINES I EL DE PESCA: El 24 i 25 de maig se celebrarà a Sant Feliu aquest campionat fotogràfic i també se celebrarà a la ciutat el Campionat de Catalunya de Pesca.

LA MARNATON: Una prova que compta ja amb tres edicions, que se celebrarà el 28 de juny i que s’estableix entre la platja de Sant Feliu i la de Canyerets, a tocar de Canyet.

CAMPIONAT D’ESPANYA DE PETANCA: Aquesta important competició està programada a Sant Feliu pel mes d’octubre d’aquest 2014.

PISTA DE MONO-PATÍ: L’Ajuntament preveu que aquest any 2014 es destini un espai per a la pràctica del skate més condicionada i gran que l’actual i emplaçada en un espai que no causi molèsties als veïns. En principi es compta amb una gaya que es troba a l’alçada de la benzinera BP, a l’altre costat de carretera propera al Mas Trempat. De moment s’està fent l’estudi de viavilitat però és l’espai que s’està contemplant a hores d’ara.

El més llegit

I després