INCIDENT A LA COMISSARIA DE POLICIA

Un home que dimecres al migdia va acompanyar un amic a la policia local de Sant Feliu de Guíxols a recollir el seu cotxe, al qual durant la nit li havien posat el parany, va acabar als calabossos detingut per desobediència i resistència a l’autoritat, informa el El Punt Avui.  Joan Carles Sánchez Mesas explica que quan van arribar al taulell de la policia els van dir que treure el parany valia 90 euros i escaig i que quan el seu amic va treure un bitllet de 100 euros li van dir que no tenien canvi. Diu que ell es va oferir a anar a buscar canvi i que quan va tornar l’agent, “que tenia mal dia perquè havia de fer festa i el van fer anar a treballar”, el va tractar molt malament i que per això ell es va girar i li va dir “aquí us quedeu” i va sortir. Sánchez Mesas diu que quan va ser al carrer l’agent li va saltar al damunt com “un pit bull”, el va tirar a terra, li va posar les esposes i el va detenir. Ell afirma que va ser detingut de forma injustificada i que li van fer saltar una dent i el van lesionar en el muscle.
La policia considera que la detenció està perfectament legitimada perquè l’home es va negar a identificar-se quan li ho va requerir l’agent que els atenia i que, a més a més, va tractar els policies “d’escòria” quan els van dir que havien d’anar a buscar canvi per pagar. Segons la versió policial, quan Sánchez Mesa va sortir al carrer després d’insultar, un agent va sortir per requerir-li la identificació i ell va reaccionar violentament i va fer-lo caure a terra. Després va sortir un sergent que li va posar les esposes i el va detenir per desobediència i resistència a l’autoritat. Un cop va ser esposat, Sánchez Mesa es va excusar dient que no entenia com havien arribat a una situació com aquella, que ell era vigilant i que tenia molts familiars policies. Va proposar de demanar perdó a canvi que el deixessin, però la policia va seguir el protocol.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació