I després

Manuel Carrasco s’afegeix al cartell del Festival de Porta Ferrada

Ja es coneix un altre dels noms que s’afegeix al cartell del Festival de Porta Ferrada que tindrà lloc aquest estiu a Sant Feliu de Guíxols. Es tracta de Manuel Carrasco.

Compartiu aquesta història

Ja es coneix un altre dels noms que s’afegeix al cartell del Festival de Porta Ferrada que tindrà lloc aquest estiu a Sant Feliu de Guíxols. Es tracta de Manuel Carrasco, una de les icones del pop espanyol amb una intensa carrera musical que va inciar-se amb el seu exitós primer disc ‘Quiéreme‘ l’any 2003.

Actuarà a l’espai del Guíxols Arena el dissabte 24 de juliol a partir de les 22.00 hores. La proposta musical està emmarcada sota el nom de ‘5 conciertos’, una gira on realitzarà actuacions en cinc festivals en cinc úniques ciutats, entre elles Sant Feliu.

Aprofitarà per retrobar-se amb el seu públic en un concert especial per la seva dimensió i contingut, allunyat del concepte de la seva anterior gira i adaptat a aquesta nova “normalitat” que estem vivint. Aprofitarà aquesta proximitat per presentar un concert més acústic, intimista i de gran qualitat, com és habitual.

Les entrades ja es poden adquirir fent clic aquí

El més llegit

I després