I després

Manifestació per l’educació pública el 9M

Compartiu aquesta història

La plataforma Edu Marxa ha distribuït una nota en la qual diu, textualment que han convocat “una manifestació per al proper dijous 9 de maig a Sant Feliu de Guíxols. La concentració serà a les 12’30 a la Placeta Sant Joan i després d’un recorregut pel centre de la ciutat es llegirà un manifest davant l’ajuntament sobre la una del migdia en defensa de l’educació pública, de qualitat i en català i en contra de la LOMCE, més coneguda com a Llei Wert, i les retallades de les administracions.
La manifestació s’emmarcarà en la jornada de vaga general de l’educació convocada per diferents sindicats i col·lectius a tot l’estat.
D’altra banda, aquest diumenge 28 d’abril, la plataforma Edu Marxa va participar en la manifestació “Aturem els pressupostos antisocials. Juntes podem!” a Barcelona. La manifestació estava formada per diferents columnes (sanitat, educació, serveis públics…) que protestaven contra les polítiques d’austeritat i les conseqüents retallades del Govern de la Generalitat de Catalunya.
La manifestació també representava el punt culminant de la “Setmana groga” convocada pel MUCE (Marc Unitari de la Comunitat Educativa) que incloïa el Sant Jordi reivindicatiu i les tancades als centres del 25 d’abril”.

El més llegit

I després