I després

Mames Braves ofereixen una exposició amb l’enunciat “Dones visibles, lactàncies visibles”

Compartiu aquesta història

Mames Braves, Grup de Suport a l’Alletament de Sant Feliu de Guíxols, ha preparat una exposició fotogràfica amb un text annex referent a la lactància materna. Es tracta de 11 obres, que actualment estan exposades als aparadors de diversos comerços de la Ciutat i a la Biblioteca pública Octavi Viader i Margarit..

Es tracta de fotografies cedides pel Grup Nodrissa de Dènia (Alacant), premiades en el Concurs Fotogràfic de Lactància Materna Marina Alta, amb textos elaborats pel col·lectiu de guixolenques amb disseny de Mònica Pallí Vert.

“Dones Visibles, Lactàncies Visibles” es proposa l’objectiu de normalitzar la lactància materna, fer-la visible, informar sobre diferents aspectes de la mateixa (socials, antropològics, mèdics, etc.) i també gaudir-la. Va dirigida a tots els públics, totes les edats, tots els gèneres, professions i a tota la societat atès que es considera que el camí que falta per recórrer involucra tothom.

Coincidint amb el Mes de la Dona que s’està celebrant a Sant Feliu, s’edita un fulletó amb un itinerari per tal de poder visitar-la durant les tres setmanes que restarà exposada i on es poden contemplar les següents obres:

“PARE ESTENENT ROBA I MARE LACTANT” –> Biblioteca Municipal

“BESSONES” –> Botiga de cotxets i roba infantil “La Cigonya”

“NEN MAMANT I MARE EMBARASSADA” –> Farmàcia Ruscalleda

“AL SÚPER” –> Xarcuteria delicatessen ” Sole”.

“JOC SIMBÒLIC NENA PRINCESA I NEN” –> Museu de la Joguina

“BALANCÍ” –> Farmàcia Emi Sallés.

“A LA PERRUQUERÍA” –> Perruqueria “Faustí”

“NEN ULLS GRANS DITS A LA BOCA” –> Llibreria “La Guineu”

“A LA PLATJA” –> Sala de Tè i crêperia “La Buganvi·lia”

“MARE COSINT” –> Merceria “La Pansy”

“HOSPITAL MARE I LLEVADORA” –> Botiga de Joguines “Didacmanía”

Mames Braves compta amb la col·laboració de l’Institut Català de les Dones, Dipsalut (Diputació de Girona), Grup Nodrissa, l’Hospital Marina Alta i l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

 

El més llegit

I després