I després

L’Atzavara estrenarà nou local a la nau recuperada pels alumnes de l’Escola Taller

Compartiu aquesta història

El diumenge, 8 d’Abril, Atzavara (TZVR) inaugurarà la seva nova seu emplaçada en l’edifici annex al complex de l’antic escorxador de Sant Feliu on l’Ajuntament ha anat cedint més espais per l’assaig dels grups i altres entitats locals. Des de fa pocs dies tots el membres de l’organització estan treballant en la posada a punt i l’habilitació del local recuperat amb els treballs dels alumnes de l’Escola Taller Les Gavarres, del Consell Comarcal del Baix Empordà.

La concessió d’aquest espai d’una 70 metres arriba després de 15 anys d’història del Club que ha anat transitant per diversos espais i emplaçaments. A partir del nou impuls de l’entitat, ara fa un parell d’anys, s’han programat molts concerts al Teatre-Auditori Municipal i en altres bars de la Ciutat però, finalment, s’ha arribat a un acord amb el consistori, a través del qual s’ha aconseguit la cessió d’aquest espai, de forma temporal i on, TZVR, hi podrà localitzar la seva seu social.

Per celebrar-ho, TZVR, ha organitzat una festa d’inauguració el dia 8 d’Abril. La celebració començarà al migdia amb una “Barbacoa from Hell”, seguida de concerts, a partir de les 18h, on també es faran diferents sorteigs entre els assistents en una diada tant especial que comptarà amb les actuacions dels següents grups:

  • BISCUIT Power-Rock kings (Vilanova i la Geltrú)
  • The MEOWS Garage-Punk maestros (Barcelona)
  • MARY’S KIDS Punk-Rock killers (Suècia)
  • WE CAN’T BE LOVERS Freak & Roll (Sant Feliu de Guíxols)

Un punt de referència dins el panorama musical català

Després d’aquesta inauguració, l’objectiu de l’associació és poder fer una programació estable de concerts al llarg de l’any, aportant el seu propi prisma dins l’eclèctica tradició musical de Sant Feliu, donant visibilitat a una gran varietat de bandes dins el panorama de la música independent. Es pretén que l’Atzavara torni a ser el que era, donant cabuda a grups locals, nacionals o internacionals, joves o veterans, i que tota la gent que hi va passar grans moments hi pugui tornar.

Ara per ara, tenen previst continuar amb les altres activitats com els concerts de Festa Major, la Cursa de Pasteres i el SFF Sota Zero però es donarà prioritat a dinamitzar la nova seu i a fer-ne promoció.

El més llegit

I després