I després

MALÚ ACTUARÀ EL 6 D’AGOST A SANT FELIU

Compartiu aquesta història

El dimecres, 6 d’agost, la cantant madrilenya Malú oferirà un dels concerts de la seva gira 2014 a Sant Feliu de Guíxols. L’actuació s’emmarca dins dels actes de la Festa Major, essent una de les actuacions destacades d’aquest cartell festiu, conjuntament amb el grup Extremoduro que tres dies més tard, el 9 d’agost, actuarà en el mateix espai, el “Guíxols Arena” (l’explanada que es troba a la part superior del camp municipal d’esports de Vilartagues.
Les entrades, que tindran dos preus (26 i 40 euros) ja es poden adquirir a la següent adreça: https://proticketing.com/theproject/es_ES/entradas/evento/1148/session/14946/step1r2 , donaran accés a tres espais en els quals es dividirà l’àmbit. Les de 40 euros, per a la grada numerada i la Pista Premium i les de 26 euros a l’entrada general.
La cantant , que està triomfant a hores d’ara amb el seu nou treball “Sí”, és un dels personatges mediàtics del moment a l’Estat gràcies a la seva presència en els programes televisius de “La Voz” i “La Voz Kids”.
Malú (Maria Lucia Sanchez), filla del cantaor Pepe de Lucia i neboda del guitarrista recentment traspassat, Paco de Lucia, va néixer el 15 de març de 1982.
Amb quinze anys fou descoberta pel productor Jesús Yanes. Va començar a gravar el seu primer disc, “Aprendiz” (títol d’una cançó que li va escriure Alejandro Sanz), en els primers mesos de l’any 1998. L’àlbum va aconseguir vendre 400.000 còpies i el premi a la millor artista revelació en els Premios Amigo del mateix any.
L’any 1999 va publicar l’àlbum “Cambiarás”, que en tan sols deu dies va vendre 100.000 còpies. El 2001, va sortir a la llum “Esta vez”, que va vendre gairebé 300.000 còpies a Espanya. El seu quart treball, “Otra piel” es va llançar al mercat en 2003. Un any després va enregistrar un disc en directe anomenat “Por una vez”, disc en el qual col·laboren cantants com David de María, Antonio Orozco o Alejandro Sanz. A l’abril de 2005 publica “*Malú” el seu sisè àlbum. A mitjans del 2005 apareix el seu nou treball amb el nom de “Desafio”. El 2007, després de la gira de “Desafio” publica el disc recopilatori “Gracias”. El 17 de març de 2007 es va llançar “Vve”, el novè àlbum de l’artista. Un any després, el 2010, llança “Guerra fria”, que fou el seu primer número u en vendes d’àlbums a Espanya.
El mes de febrer de 2012 fou seleccionada com una dels quatre ‘*coaches’ de La Voz, programa musical de la cadena televisiva Telecinco basat en el format holandès The Voice.
Ell novembre del mateix any va presentar “Dual”, un recopilatori de duets amb altres artistes com Pablo Alborán, David Bisbal, o Pastora Soler entre uns altres. El 15 d’octubre de 2013 llança el seu onzè àlbum d’estudi anomenat “Sí”, en el qual “A prueba de ti” s’edita com a senzill situant-se en el numero u en les llistes de vendes durant dues setmanes consecutives, aconseguint el disc d’or en la primera setmana i el disc de platí en la tercera.
El mes de novembre de 2013 comença nova gira i el 5 de febrer de 2014, Promusicae certifica a “Si” com a doble disc de platí amb més de 80.000 còpies venudes.

El més llegit

I després